Commencer immédiatement

Volg ons ook op facebook

Activiteiten in de bib

Cursus of workshop

Informatiesessie Facebook

Quand
woensdag 11 december 2019
Prix
Free

Met Facebook kan je gemakkelijk contact houden met vrienden en familie. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljard gebruikers. Toch moet je opletten wat je deelt. Jan Holvoet van Seniornet Vlaanderen wil zeker niet doemdenken maar zal wel uit de doeken doen hoe je je profiel kan stroomlijnen om een stuk veiliger met Facebook om te gaan.

Lezing of congres

Voorlezen en knutselen : kat en muis (4 - 8 jaar)

Quand
woensdag 11 december 2019
Prix
Free

Katten en muizen wonen vaak samen maar zijn meestal niet de beste vrienden. Dat niet alle katten valse plannetjes bedenken om muizen te vangen en niet alle muizen bang zijn van katten, maar dat sommige muizen het zelfs fijn vinden om katten te pesten, dat ontdek je in de verhaaltjes die Katy de Geest voorleest. We knutselen leuke muisjes en hopen dat die de kat te snel af zullen zijn. Spaar ...

Cursus of workshop

Informatiesessie smartphone of tablet aanschaffen

Quand
woensdag 15 januari 2020

iPads, smartphones en tablets zijn in! Twijfel je om er zelf ook een in huis te halen? Of een nieuwe te kopen? In deze infosessie zetten we de verschillende merken en systemen op een rijtje. Wat is het verschil tussen wifi en 4G? Hoeveel mag dat kosten? En kan een tablet een computer vervangen?

Dernières acquisitions